Schoonmaakbedrijf Gent gezocht? Doe een beroep op Concor Facility Services!

Schoonmaken kan een tijdrovend en vermoeiend proces zijn, vooral als het gaat om grote of complexe ruimtes. Daarom is het geen wonder dat steeds meer mensen hun schoonmaaktaken uitbesteden aan een gespecialiseerd schoonmaakbedrijf. Als je op zoek bent naar een betrouwbare schoonmaakpartner in de regio Gent, ben je bij ons aan het juiste adres! Binnen Oost-Vlaanderen en ver daarbuiten profileren wij ons als dé schoonmaakexpert. Onze professionele schoonmakers staan voor jou klaar!

Hieronder lees je meer over onze diensten, kwaliteit, milieuvriendelijkheid, tarieven en betalingen, en contactmogelijkheden. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie, verdere vragen of een offerte op maat.

Schoonmaakbedrijf

Welke diensten bieden wij allemaal aan?

Bij Concor Facility Services bieden we verschillende schoonmaakdiensten aan, zowel voor ondernemingen als voor particulieren, gaande van algemene schoonmaak tot gespecialiseerde schoonmaakdiensten:

  • Dagelijkse schoonmaak van kantoren en bedrijven
  • Schoonmaak in retail, winkels, horeca en commerciële schoonmaak
  • Grondige reiniging van keukens en sanitaire ruimtes
  • Industriële schoonmaak
  • Poetsen van trappenhuizen en gemeenschappelijke delen in appartementencomplexen
  • Professionele glazenwasserij
  • Schoonmaak van evenementenlocaties
  • Reinigen van schoolgebouwen 

Lees meer over alle schoonmaakdiensten die beschikbaar zijn. Als je specifieke wensen of schoonmaakbehoeften hebt, kunnen we ook een op maat gemaakte offerte voor je maken. Je hoeft alleen maar contact met ons op te nemen en ons te vertellen wat je nodig hebt.

Kwaliteit en Professionaliteit

Bij Concor Facility Services garanderen we de hoogste kwaliteit en professionaliteit in onze schoonmaakdiensten. Onze schoonmakers zijn zorgvuldig geselecteerd op basis van hun ervaring en vaardigheden en zijn allemaal goed opgeleid en betrouwbaar. Bovendien gebruiken we alleen de beste schoonmaakmiddelen en -apparatuur om ervoor te zorgen dat elk oppervlak grondig wordt gereinigd en gedesinfecteerd.

Op zoek naar professionele schoonmaakdiensten in Gent?

Milieuvriendelijkheid

We hechten veel waarde aan duurzaamheid en milieuvriendelijkheid in onze schoonmaakdiensten. Daarom werken we alleen met milieuvriendelijke schoonmaakmiddelen die veilig zijn voor mens en milieu. Bovendien streven we ernaar om onze ecologische voetafdruk te minimaliseren door zoveel mogelijk te recycleren en afval te verminderen.

Tarieven en betalingen

De tarieven voor onze schoonmaakdiensten zijn afhankelijk van de omvang en complexiteit van de schoonmaaktaak. We bieden echter altijd eerlijke en transparante prijzen, zodat je precies weet wat je kunt verwachten. Betalen kan je op verschillende manieren: contant, via bankoverschrijving of via factuur.

Glazenwasser offerte

Veelgestelde vragen

Als professionele schoonmaakfirma krijgen we regelmatig vragen over onze diensten, tarieven en werkwijze. Hieronder hebben we de meest gestelde vragen voor je op een rijtje gezet.

Ja, we zijn flexibel en kunnen onze diensten ook buiten kantooruren en in het weekend aanbieden. We begrijpen dat elk bedrijf unieke behoeften heeft en we passen ons graag aan jouw schema aan.

De duur van een schoonmaakbeurt hangt af van verschillende factoren zoals de grootte van de ruimte en de specifieke schoonmaakbehoeften. Bij Concor Facility Service werken we echter met een offerte op maat waarin we aangeven hoeveel tijd we nodig hebben om de klus te klaren.

Ja, we zijn volledig verzekerd voor eventuele schade die tijdens het schoonmaken kan optreden. We hechten veel waarde aan de veiligheid van onze klanten en hun eigendommen en daarom hebben we een uitgebreide verzekering die zowel onze klanten als ons bedrijf beschermt.

Concor Facility Services, opgericht in 2009, beschikt over een jarenlange ervaring in de schoonmaakbranche en heeft in die tijd talloze tevreden klanten bediend. Onze schoonmakers zijn allemaal getraind en ervaren in het leveren van hoogwaardige schoonmaakdiensten. Lees meer over de geschiedenis van ons bedrijf.

Ja, zeker! Concor Facility Services heeft ruime ervaring met het schoonmaken van grote gebouwen zoals kantoorpanden, scholen, hotels en ziekenhuizen. Wij beschikken over de juiste apparatuur en materialen om deze opdrachten efficiënt en professioneel uit te voeren. Onze schoonmakers zijn getraind om op een veilige en verantwoorde manier te werken en hebben ervaring met het schoonmaken van verschillende soorten gebouwen. Of het nu gaat om dagelijks onderhoud of een eenmalige grondige schoonmaak, wij staan voor je klaar.

Inloopmatten

Doe een beroep op Concor Facility Services voor diverse schoonmaakdiensten in de regio Gent

Als je op zoek bent naar een betrouwbaar schoonmaakbedrijf in Gent, dan ben je bij ons aan het juiste adres. Ook buiten Oost-Vlaanderen staan wij voor jou klaar. Onze professionele schoonmakers zijn beschikbaar in heel België!

Wij bieden een breed scala aan schoonmaakdiensten aan en kunnen deze volledig afstemmen op jouw specifieke behoeften. Of het nu gaat om een kleine kantoorruimte of een groot bedrijfspand, wij hebben de ervaring en expertise om het schoonmaakwerk op een professionele manier uit te voeren. Bovendien hechten wij veel waarde aan duurzaamheid en werken we met milieuvriendelijke schoonmaakmiddelen. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie of een op maat gemaakte offerte.

Contact

Als je meer informatie wenst over onze diensten of een offerte op maat wil ontvangen, kun je contact met ons opnemen. Je kunt ons altijd telefonisch bereiken op +3216585857. Daarnaast kan je ons online contactformulier invullen op onze website, waar je je gegevens en je vraag kunt achterlaten. Wij zullen zo snel mogelijk contact met je opnemen om je verder te helpen en een op maat gemaakte offerte op te stellen.

Deel dit artikel

Interesse in een samenwerking?

Neem contact met ons op

Gerelateerde artikels

Schoonmaakbedrijf Gent
Schoonmaken kan een tijdrovend en vermoeiend proces zijn, vooral als het gaat om grote of complex...
Glazenwasser Eksaarde
Wanneer je een gebouw hebt in Eksaarde, is het aangeraden om een professionele glazenwasser in te...
Glazenwasser Brasschaat
Of je nu in Brasschaat woont of in een ander deel van Antwerpen, het is belangrijk dat je ramen r...