Schoonmaakbedrijf hotel

Concor: het schoonmaakbedrijf voor uw hotel

Schoongemaakt staat netjes! En daarvoor kan u rekenen op hotel schoonmaakbedrijf Concor. Ervaren personeel dat uw hotels grondig kan reinigen en onderhouden is daarbij essentieel. Wij bieden u dé schoonmaak die zorgt voor de positieve beleving van uw gasten. Lees meer over onze expertise in deze niche.

Schoonmaakbedrijf hotel

Waarom ons kiezen als schoonmaakbedrijf?

  • Ervaring en expertise: ons team van toegewijde professionals beschikt over jarenlange ervaring in het schoonmaken van hotels. Daarnaast is Concor zowel ISO 9001:2015 als VCA* en ISO 14001 gecertificeerd, wat onze expertise nog maar eens bevestigt. We begrijpen de specifieke behoeften van de sector en garanderen een grondige, hygiënische reiniging. 
  • Aangepaste schoonmaakprogramma’s: elk hotel is uniek, daarom bieden we aangepaste schoonmaakprogramma’s aan die afgestemd zijn op uw specifieke eisen. Of het nu gaat om (harde) vloeren, ramen, deuren of het onderhoud van de hotelkamers, ons schoonmaakpersoneel gaat aan de slag met de juiste producten en technieken.
  • Milieuvriendelijke reinigingspraktijken: Bij Concor maken we gebruik van milieuvriendelijke schoonmaakmiddelen en -technieken om uw hotels, gasten en het milieu te beschermen. Zeker in het geval van hotels bieden we een speciale service aan zodat we veilig kunnen schoonmaken.
  • Flexibele planning: we werken volgens uw planning zodat onze schoonmaakwerkzaamheden de hotelgasten niet hinderen. Samen komen we tot een overeenkomst die gunstig is voor beide partijen. Er is een plaats en een tijd voor elke schoonmaak.

Onze diensten voor hotel schoonmaak

Onze diensten omvatten verschillende vormen van schoonmaken:

  • Dagelijkse kamerreiniging: wij zorgen voor de regelmatige schoonmaak van uw hotels. Onze professionele teams zorgen ervoor dat alle hotelkamers schoon en gastvrij zijn voor uw gasten. 
  • Gemeenschappelijke ruimtes: van lobby’s tot restaurants en gangen, wij zien erop toe dat uw gemeenschappelijke ruimtes altijd een uitnodigende uitstraling hebben.
  • Linnenservice: onze diensten omvatten linnenservice en zorg voor het beddengoed, zodat uw gasten kunnen genieten van een comfortabel en schoon verblijf. De housekeeping staat in voor het controleren en grondig reinigen van de kamers.
  • Sanitaire voorzieningen: hygiëne is van het grootste belang, en die begint in het kleinste kamertje. Wij reinigen de sanitaire voorzieningen en houden uw hotel net en fris.
  • Vloeronderhoud: van tapijtreiniging tot vloerpolijsten, ons team is van alle markten thuis. We weten hoe elk vloertype best schoonmaken en zorgen ervoor dat ze er als nieuw uitzien.
  • Speciale schoonmaak voor evenementen: ook voor speciale evenementen en bijeenkomsten in uw hotel voorzien wij een aangepast programma. Tijdens een voorafgaande briefing bespreken we uw wensen voor de schoonmaak voor, tijdens en na het evenement.

Concor is dé partner bij uitstek voor de schoonmaak van jouw ramen.

Concor garandeert een uitstekende hygiëne

Wanneer u voor Concor kiest, kiest u voor kwaliteit, professionaliteit en gastvrijheid. Ons doel is om te zorgen voor de grondige schoonmaak van uw hotels en zo uw gasten een onvergetelijk verblijf bezorgen.

Neem vandaag nog contact op met ons om meer te weten te komen over onze schoonmaakdiensten en hoe we uw hotel kunnen laten uitblinken op vlak van netheid. 

Dankzij onze schoonmaak tillen we uw hotels naar een hoger niveau!

Deel dit artikel

Interesse in een samenwerking?

Neem contact met ons op

Gerelateerde artikels

Glazenwasser kapellen
Als je op zoek bent naar een manier om je huis in Kapellen schoon en fris te houden, dan is het t...
Schoonmaakbedrijf voor bedrijven
Als je een bedrijf runt, weet je hoe belangrijk het is om een schoon en hygiënisch pand te hebben...
Industrieel schoonmaakbedrijf
Concor Group is uw toegewijde partner voor de schoonmaak van industriële gebouwen en industriële ...