Schoonmaakbedrijf voor bedrijven

Concor, het ideale schoonmaakbedrijf voor bedrijven

Concor is actief in verschillende niches. Een schone werkomgeving is van onschatbare waarde voor het welzijn van uw werknemers en de professionele uitstraling van uw bedrijf. Bent u op zoek naar een betrouwbaar en professioneel schoonmaakbedrijf met een passie voor het schoonmaken van bedrijven? Dan bent u bij schoonmaakbedrijf Concor aan het juiste adres.

Schoonmaakbedrijf hotel - 2

Waarom kiezen voor schoonmaakbedrijf Concor?

Dat is een van de meestgestelde vragen door heel wat bedrijven. Hier zijn enkele redenen waarom u voor Concor moet kiezen als nieuwe schoonmaakpartner:

  • Ervaring en expertise: als professioneel schoonmaakbedrijf met jarenlange ervaring gaan wij geen enkele opdracht uit de weg. Ons personeel is hoog opgeleid en kent de beste technieken voor een grondige schoonmaak. Die specifieke kennis zorgt ervoor dat wij de beste service kunnen leveren aan zowel particulieren als aan bedrijven
  • Maatwerk: voor ons is schoonmaken maatwerk. Elk bedrijf is uniek en daarom bieden wij  een periodieke schoonmaak aan die aangepast is aan uw specifieke wensen. Of het nu gaat om dagelijkse, wekelijkse, maandelijkse of eenmalige schoonmaak, wij houden rekening met uw schema. In samenwerking met u stellen we een planning op waardoor onze poetshulpen zo efficiënt mogelijk te werk kunnen gaan. Zo kunnen we er onder andere voor zorgen dat er geen algemene schoonmaak plaatsvindt tijdens de kantoortijden.
  • Kwaliteitsborging: bij Concor streven we naar niets minder dan uitmuntendheid. Onze strenge kwaliteitscontroleprocedures zorgen ervoor dat de schoonmaakdiensten altijd aan de hoogste normen voldoen.
  • Betrouwbaarheid: u kan erop rekenen dat onze experts alle klusjes foutloos uitvoeren. Punctualiteit en betrouwbaarheid zijn kernwaarden voor ons. Concor is één van de weinig schoonmaakbedrijven die altijd op tijd en binnen het budget leveren.
  • Milieuvriendelijke schoonmaak: we hechten veel waarde aan duurzaamheid. Daarom maken we gebruik van milieuvriendelijke schoonmaakmethoden. Onze schoonmaakproducten en -technieken zijn ecologisch verantwoord en vormen geen enkel gevaar voor uw personeel en cliënteel.

Onze schoonmaakdiensten voor bedrijven

Concor biedt een uitgebreid scala aan schoonmaakdiensten om ervoor te zorgen dat uw appartementsgebouwen, kantoren en magazijnen schoon en hygiënisch blijven:

Een nette werkplek heeft een positief effect op de productiviteit en het welzijn van uw medewerkers. Onze kantoorreinigingsdiensten zorgen voor een frisse en georganiseerde werkomgeving. De experts zorgen ervoor dat de vloer en ramen van de gemeenschappelijke delen en kantoren grondig schoongemaakt worden.

Een schone en goed onderhouden winkel of showroom is cruciaal om klanten aan te trekken en een positieve indruk achter te laten. Wij zorgen voor een onberispelijke presentatie van uw ruimte. Dankzij een professionele schoonmaak heeft uw winkelpand opnieuw schone ramen om uw producten in de kijker te zetten. 

Industriële faciliteiten vereisen gespecialiseerde reinigingstechnieken en aangepaste apparatuur. Onze teams zijn ervaren in het reinigen van industriële omgevingen en zorgen voor een veilige en schone werkplek. Ook grote oppervlaktes vormen geen enkel probleem voor onze schoonmakers.

Vloeren zijn vaak het meest intensief gebruikte oppervlak in een bedrijfsruimte. Wij bieden een professioneel vloeronderhoud en reiniging aan om de levensduur van uw vloeren te verlengen en ze er als nieuw uit te laten zien.

Schone sanitaire voorzieningen zijn van groot belang voor zowel medewerkers als klanten. Wij zorgen ervoor dat de gemeenschappelijke delen zoals toiletten en badkamers altijd hygiënisch zijn.

Een schone gevel en glazen oppervlakken dragen bij aan de esthetiek en uitstraling van uw bedrijfsgebouw. Onze professionele teams reinigen en onderhouden uw glazen gevels en ramen voor een heldere, professionele uitstraling.

Concor is dé partner bij uitstek voor de schoonmaak van jouw ramen.

Belang van grondige, periodieke schoonmaak voor bedrijven

Het belang van een grondige, regelmatige schoonmaak kan niet genoeg benadrukt worden. Hier zijn enkele redenen waarom het essentieel is om een schoonmaakbedrijf in te schakelen voor uw bedrijf:

  • Medewerkerstevredenheid: een schone werkomgeving zorgt voor tevreden en gezonde medewerkers. Het vermindert ziekteverzuim en bevordert de productiviteit.
  • Eerste indruk: de eerste indruk is cruciaal voor het aantrekken van klanten en zakenpartners. Een schone, georganiseerde zakelijke ruimte straalt hospitality en positiviteit uit.
  • Hygiëne en gezondheid: nette bedrijfsomgevingen bevorderen hygiëne en gezondheid. Daarnaast verminderen ze het risico op ziekteverspreiding en allergieën.
  • Levensduur van uitrusting en materialen: regelmatige reiniging en onderhoud verlengen de levensduur van uw uitrusting en materialen, wat u op lange termijn kosten bespaart.
  • Milieubewustzijn: de milieuvriendelijke reiniging van uw kantoren en magazijnen vermindert de ecologische voetafdruk van uw bedrijf en draagt bij aan duurzaamheid.

Milieuvriendelijke schoonmaak bij Concor

Bij schoonmaakbedrijf Concor nemen we onze verantwoordelijkheid om het milieu te beschermen. Daarom streven we naar een milieuvriendelijke manier van reinigen in al onze diensten. We maken gebruik van ecologisch verantwoorde schoonmaakproducten en -technieken om de impact op het milieu te minimaliseren. Hiermee proberen we, net als andere schoonmaakbedrijven, ons steentje bij te dragen.

Contacteer ons

Neem vandaag nog contact op met ons voor een vrijblijvende offerte en ontdek waarom Concor het favoriete schoonmaakbedrijf is in heel Vlaanderen. U kan ons bereiken via het contactformulier op de website, telefonisch, via Facebook of via LinkedIn. 

Samen bespreken we de mogelijkheden, aangepast aan uw visie op schoonmaken. We zijn er om uw zakelijke ruimte schoon en georganiseerd te houden, zodat u zich kan concentreren op uw kerntaken. Onze flexibele diensten zijn ontworpen om aan uw specifieke wensen te voldoen, of u nu een klein kantoor, een winkel, een industrieel pand of een groot bedrijfscomplex heeft.

Uw tevredenheid is onze prioriteit. We streven ernaar om uw gebouwen stralend schoon te houden. Kies voor Concor en investeer in een schone, gezonde en professionele werkomgeving. Want schoongemaakt, staat netjes!

Deel dit artikel

Interesse in een samenwerking?

Neem contact met ons op

Gerelateerde artikels

Glazenwasser offerte
Als je op zoek bent naar een glazenwasser, is het belangrijk om te weten wat een glazenwasser off...
Schoonmaakbedrijf Brugge
Als je op zoek bent naar een betrouwbaar schoonmaakbedrijf in Brugge, zijn er een aantal belangri...
Glazenwasser Kalmthout
Je hebt het waarschijnlijk al eens meegemaakt: je staat voor je vuile ramen en vraagt je af hoe j...