Schoonmaak bedrijven

Concor, specialist in de schoonmaak van bedrijven

Een schone en georganiseerde werkplek is van onschatbare waarde voor elk bedrijf. Het beïnvloedt niet alleen de gezondheid en het welzijn van uw medewerkers, maar het draagt ook bij aan de professionele uitstraling en hospitality van uw onderneming. Bent u op zoek naar een betrouwbare partner in de niche schoonmaak van bedrijven? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Schoonmaakbedrijf Concor staat klaar om uw kantoren weer te doen stralen.

Schoonmaakbedrijf Vlaams-Brabant

Waarom kiezen voor schoonmaakbedrijf Concor?

In een wereld vol schoonmaakbedrijven onderscheidt Concor zich op verschillende manieren. Hier zijn enkele redenen waarom Concor de geschikte partner is voor de periodieke schoonmaak van uw bedrijf:

  • Ervaring en expertise: ons team beschikt over jarenlange ervaring in het grondig en efficiënt schoonmaken van bedrijfsgebouwen. De enthousiaste poetshulpen van Concor staan dag en nacht klaar om kantoren te reinigen in heel Vlaanderen. Of het nu gaat om ramen wassen, magazijnen schoonmaken of zonnepanelen poetsen, ons personeel biedt de beste service aan.
  • Maatwerk: elk bedrijf is anders, elke klant heeft specifieke wensen. Daarom bieden we op maat gemaakte schoonmaakdiensten aan die perfect aansluiten bij uw specifieke behoeften. Of u nu dagelijkse, wekelijkse, maandelijkse of eenmalige schoonmaak nodig heeft, wij stellen ons flexibel op. Tijdens een verkenningsgesprek stellen we een vrijblijvende offerte op. In samenspraak met u stellen we een planning op voor onze werkzaamheden. Op die manier verloopt de samenwerking het vlotst en kunnen wij de algemene schoonmaak het best uitvoeren.
  • Kwaliteit en betrouwbaarheid: bij Concor nemen we schoonmaken erg serieus. We stellen strenge kwaliteitscontroleprocedures op om ervoor te zorgen dat ons schoonmaakwerk aan de hoogste normen voldoet. Daarnaast kunt u altijd op onze betrouwbaarheid rekenen. Ons personeel werkt haar taken steeds op tijd af en voert klusjes uit die passen binnen het budget. We willen alleen maar het beste resultaat voor uw bedrijf.
  • Milieuvriendelijke schoonmaak: Eén van de meestgestelde vragen is of onze schoonmakers ook rekening houden met het milieu. Als professioneel schoonmaakbedrijf hechten we hier veel belang aan. We begrijpen het belang van duurzaamheid en nemen onze verantwoordelijkheid. Daarom maken we gebruik van milieuvriendelijke schoonmaakproducten en -technieken om uw bedrijfsruimte te reinigen zonder schade aan het milieu.

Onze diensten voor bedrijven

Schoonmaakbedrijf Concor biedt een uitgebreide reeks mogelijkheden aan om ervoor te zorgen dat uw bedrijfsomgeving altijd schoon en hygiënisch blijft:

Schone kantoren en vergaderzalen geven de productiviteit en het welzijn van uw medewerkers een boost. Onze schoonmaak zorgt voor een frisse en georganiseerde werkruimte. Dankzij de opgestelde planning vindt de algemene schoonmaak plaats buiten de kantooruren. Op die manier kunnen zowel uw werknemers als ons personeel efficiënt hun opdracht uitvoeren. U hoeft zich alleen te focussen op uw job, wij doen de rest. 

Een nette en goed onderhouden winkel of showroom is van groot belang om klanten aan te trekken en hen een positieve indruk te bezorgen. Elke klant wil een gevoel van hospitality ervaren, en wat is er nu meer uitnodigend dan een grondig schoongemaakt pand? Dankzij onze periodieke schoonmaak liggen uw toonzalen er weer spic en span bij. 

Industriële faciliteiten vereisen gespecialiseerde reinigingstechnieken en apparatuur. Die kennis kan u terugvinden bij ons schoonmaakbedrijf. Onze ervaren schoonmakers weten hoe ze de reiniging van industriële omgevingen het best aanpakken en zorgen voor een veilige en schone werkplek. Op die manier kunnen uw werknemers hun job efficiënt en correct uitvoeren, zonder verhinderd te worden door onnodig vuil.

Ook voor de opleveringsschoonmaak van appartementsgebouwen kan u beroep doen op de service van Concor. Wij nemen de grondige schoonmaak en ontsmetting van het pand voor onze rekening zodat u zich geen zorgen hoeft te maken. Dankzij de nieuwste technieken laten onze experts de vloer er als nieuw uitzien. Onze glazenwassers nemen de ruiten onder handen zodat er zo veel mogelijk daglicht binnenkomt. Met onze schoonmaak tilt u de hospitality naar een hoger niveau.

Vloeren worden dagelijks zwaar belast en hebben daarom regelmatig, grondig onderhoud nodig. Wij bieden professioneel vloeronderhoud en -reiniging om de levensduur van uw vloeren te verlengen en ze er als nieuw uit te laten zien. Tijdens de periodieke schoonmaak nemen de poetshulpen de tijd om de vloeren te reinigen met de aangepaste producten om zo het beste resultaat te behalen.

In tegenstelling tot andere schoonmaakbedrijven letten wij op details. Zo wordt het schoonmaken van sanitaire voorzieningen vaak verwaarloosd. Toch zijn Schone sanitaire voorzieningen noodzakelijk, voor zowel medewerkers als klanten. Wij zorgen ervoor dat uw toiletten en badkamers altijd hygiënisch zijn.

Een schone gevel en glazen oppervlakken dragen bij aan de uitstraling en hospitality van uw bedrijfsgebouw. Onze professionele schoonmakers reinigen en onderhouden uw glazen gevels en ramen voor een heldere en professionele uitstraling. 

Concor is dé partner bij uitstek voor de schoonmaak van jouw ramen.

Voordelen van de grondige schoonmaak van bedrijven

De waarde van professionele schoonmaak voor bedrijven mag niet onderschat worden. Hier zijn enkele redenen waarom een grondige schoonmaak nodig is voor een succesvol bedrijf:

  • Medewerkerstevredenheid: een schone werkplek zorgt voor tevreden en gezonde medewerkers. Dit met minder ziekteverzuim en hogere productiviteit als resultaat.
  • Eerste indruk: de eerste indruk is van groot belang voor het aantrekken van klanten en zakenpartners. Een schone, georganiseerde zakelijke ruimte maakt een positieve eerste indruk en verhoogt het gevoel van hospitality.
  • Hygiëne en gezondheid: schone bedrijfsomgevingen bevorderen de hygiëne en gezondheid. Ze verminderen het risico op ziekteverspreiding en allergieën.
  • Levensduur van uitrusting en materialen: regelmatige reiniging en onderhoud verlengen de levensduur van uw uitrusting en materialen, wat op lange termijn kosten bespaart. 
  • Milieubewustzijn: In tegenstelling tot andere bedrijven handelen wij erg milieubewust. Milieuvriendelijke schoonmaakpraktijken verminderen de ecologische voetafdruk van uw bedrijf en dragen bij aan duurzaamheid.

Milieuvriendelijke schoonmaak bij Concor

Bij schoonmaakbedrijf Concor nemen we onze verantwoordelijkheid om het milieu te beschermen. Daarom proberen we zo milieuvriendelijk te handelen in al onze diensten. We maken gebruik van ecologisch verantwoorde schoonmaakproducten en -technieken om de impact op het milieu te minimaliseren. Op deze manier dragen we bij aan duurzaamheid en een gezondere planeet.

Neem vandaag nog contact met ons op!

Ontdek waarom Concor het ideale schoonmaakbedrijf is in uw regio. Neem gerust contact op met een van onze medewerkers voor een vrijblijvende offerte. Daarna heeft u alle tijd om te beslissen of u de schoonmaak van uw bedrijf aan ons wil toevertrouwen. U kan ons bereiken via het contactformulier op de website, telefonisch, via Facebook of via LinkedIn. 

Samen bespreken we de mogelijkheden, aangepast aan uw visie op schoonmaken. We zijn er om uw zakelijke ruimte schoon en georganiseerd te houden, zodat u zich kan concentreren op uw kerntaken. Onze flexibele diensten zijn ontworpen om aan uw specifieke wensen te voldoen, of u nu een klein kantoor, een winkel, een industrieel pand of een groot bedrijfscomplex heeft.

Uw tevredenheid is onze prioriteit. We streven ernaar om uw gebouwen stralend schoon te houden. Kies voor Concor en investeer in een schone, gezonde en professionele werkomgeving. Want schoongemaakt, staat netjes!

Deel dit artikel

Interesse in een samenwerking?

Neem contact met ons op

Gerelateerde artikels

Industrieel schoonmaakbedrijf
Concor Group is uw toegewijde partner voor de schoonmaak van industriële gebouwen en industriële ...
Care schoonmaakbedrijf
Concor Group gaat verder dan alleen kantoren poetsen. We maken schoon in verschillende niches en ...
Schoonmaakbedrijf Hasselt
Concor Facility Services, onderdeel van de Concor Group, is een professioneel en gespecialiseerd ...