Care schoonmaakbedrijf

Concor Group: een toonaangevend care schoonmaakbedrijf

Concor Group gaat verder dan alleen kantoren poetsen. We maken schoon in verschillende niches en zorgen zo voor een schoon kantoor, klaslokaal, restaurant, café, hotel, ziekenhuis of labo.

Zelfs in de gevoeligste sectoren, zoals ziekenhuizen, labo’s en rusthuizen, creëren we een aangename en schone omgeving. Als care expert begrijpt Concor Group het belang van een hygiënische omgeving in deze zorginstellingen, waar het welzijn van patiënten en bewoners op de eerste plaats staat.

Care schoonmaakbedrijf

Professionele schoonmaak op maat

Het ene schoonmaakbedrijf is het andere niet. Concor Group staat bekend om professionele schoonmaakdiensten die verder gaan dan de standaardreiniging. Onze medewerkers zijn de kern van ons succes. Als schoonmaakbedrijf zijn we trots op onze open communicatie en proberen we deze steeds te bevorderen, zowel binnen ons team als met onze gewaardeerde klanten.

Care schoonmaakbedrijf

Zorgvuldigheid in elke stap: cleanroom reiniging

In sectoren waar het controleren van micro-organismen het allerhoogste goed is, maakt Concor Group gebruik van de juiste procedures om een optimale schoonmaak van cleanrooms te garanderen en om het juiste zuiverheidsniveau te behouden.

Care schoonmaakbedrijf

Concor is dé partner bij uitstek voor de schoonmaak van jouw ramen.

Duurzaamheid en verantwoordelijkheid

Duurzaamheid is een bewuste keuze bij Concor Group. Ook tijdens onze gevelreiniging, tapijtreiniging of tijdens de algemene reiniging, streven wij er steeds naar om onze impact op het milieu tot een minimum te beperken. Het behoud van een gezonde en schone omgeving is niet alleen ons doel, maar ook onze verantwoordelijkheid.

Care schoonmaakbedrijf

Partnerschap en toekomst

Bij Concor Group geloven we in partnership. Samen met jou streven we naar top-notch schoonmaakdiensten en zorgen we ervoor dat we precies begrijpen wat jij nodig hebt. We houden van open communicatie. Op die manier garanderen we kwaliteit aan onze klanten en bouwen we zo samen aan een schone toekomst.

Op zoek naar een schoonmaakpartner die begrijpt wat jij nodig hebt? Of ben je op zoek naar een toffe (vakantie)job? Wij zoeken steeds enthousiaste collega’s! 

Ontdek wat Concor Group te bieden heeft en bekijk zeker onze vacatures eens.

Kies Concor Group – waar zorgvuldige schoonmaak centraal staat.

Care schoonmaakbedrijf

Deel dit artikel

Interesse in een samenwerking?

Neem contact met ons op

Gerelateerde artikels

Groot schoonmaakbedrijf
Als je een groot bedrijfspand hebt, weet je hoe belangrijk het is om deze schoon en opgeruimd te ...
Schoonmaakbedrijf Gent
Schoonmaken kan een tijdrovend en vermoeiend proces zijn, vooral als het gaat om grote of complex...
Glazenwasser Leuven
Ben je op zoek naar een betrouwbare en ervaren glazenwasser in de regio Leuven? Dan ben je bij Co...